• 07

   10 - 2020
  COMPRA I GUANYA

  COMPRA I GUANYA

  COMPRA I GUANYA!
  Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels municipis organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç, i promocionar el turisme local i de proximitat, per això, per unanimitat, els membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes han acordat, a més de traslladar-la a la tardor altres mesures excepcionals pel 2020: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l’àmbit de la campanya s’ampliarà a tot el municipi, per això enguany s’anomenarà COMPRA I GUANYA.
  La campanya consta de dues fases:
  1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes d’octubre, les persones que compren a les botigues adherides dels més de 30 municipis organitzadors, per cada compra, se’ls dona una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir ens els 30 municipis organitzadors (turisme local).
  2.- PREMIS. Dinamització territorial.- Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudeixen dels premis convidats pels 30 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatrealitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats
  Un comerciant de cadascun dels 30 municipis organitzadors també pot guanyar un premi com aquest.
  Tots els municipis han coincidit en donar ajuts locals de xoc i l’ajornament de la campanya COMPRA I GUANYA, pretén reforçar el suport amb una acció més a les aprovades aquests dies, incentivant les compres a la tardor, entre mig de la campanya d’estiu i la campanya de Nadal.
  La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions.
  Organitzadors 2020:
  Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de

Deixa el teu comentari

Accepto termes i condicions d'ús.

Comentaris

 • Sense comentaris
Últimes notícies
 • COMPRA I GUANYA
  • COMPRA I GUANYA! ‼️Últimes setmanes per parti...
  • 22 - 10 - 2020
 • COMPRA I GUANYA
  • COMPRA I GUANYA! Aquest any, més que mai, els obj...
  • 07 - 10 - 2020
 • Ganga d’estiu 2019
  • Aquest cap de setmana, 👉Mercat de la Ganga a Ca...
  • 24 - 09 - 2020
Enllaços
Associació

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona és l’entitat representativa del comerç del municipi, es va crear l’any 1987 i des de llavors treballa per la representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels membres de l’entitat.

Últimes notícies
© Copyright 2019 Create by Galirede